Ръководството, треньорския щаб и футболистите от представителния отбор, треньорите от

...
Ръководството, треньорския щаб и футболистите от представителния отбор, треньорите от
Коментари Харесай

„ПФК Левски“ с изненада за Наско Сираков

Ръководството, треньорския щаб и футболистите от представителния тим, треньорите от „ Академия Левски “ и чиновниците на „ ПФК Левски “ изненадаха мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков във връзка 60-ят му празник.

Тържеството се състоя малко преди първата публична подготовка след Великденските празници, а Сираков получи подарък фланелка „ Левски е безконечен “ с номер 60 на гърба в особено направена дървена кутия, на която с изключение на името му, беше изписано и едноименното заглавие на автобиографичната му книга „ Единакът “.

Поднесена му бе и фото-картичка със следното благопожелание: „ Стотици мачове и голове. Десетки титли и самостоятелни награди, които построиха характера на боеца, който познаваме през днешния ден като началник на обичания клуб. Знаем, че най-хубавите мигове на спортно благополучие предстоят и сме щастливи, че дружно крачим решително към завръщането на „ Левски “ на върха. “

Голяма торта с негова фотография и логото на клуба направиха още по-сладък денят на всички, пристигнали да уважат празника на Наско Сираков! От своя страна той почерпи с триетажна торта от сладкарница „ Нико “, Кристин Тасева и Станислав Сивков!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР