Ръководството на Витоша (Бистрица) реши да изненада своите фенове, като

...
Ръководството на Витоша (Бистрица) реши да изненада своите фенове, като
Коментари Харесай

Изненада за феновете на Витоша Бистрица

Ръководството на Витоша (Бистрица) реши да изненада своите почитатели, като малко преди старта на шампионата разгласи, че всеки, закупил си абонаментна карта за новия сезон, ще получи специфичен подарък - публична мачова фланелка на отбора.

"Тигрите " се обърнаха посредством клубния си уебсайт към своите последователи и ги приканиха да се възползват от неповторимата опция:

По-малко от две седмици ни разделят от първия дуел през сезон 2019/2020 в Бистрица. На 22 юли, понеделник, от 21:00 часа Витоша приема Ботев (Враца) в среща от втория кръг на Първа професионална лига. За да тръгнат с триумф на домашна сцена обаче, „ тигрите “ ще се нуждат от най-ценната за тях поддръжка – Вашата. Бъдете и през новата акция неразделно до тима на Енгибар Енгибаров, с цел да можем дружно да продължим да пишем историята в зелено.

В знак на признателност за вярата в момчетата и безрезервната поддръжка към тях през предходната акция управлението на клуба за трета поредна година няма да трансформира цената на билетите за дуелите в „ полите на Витоша “ от Първа лига и шампионата за Купата на България, като тя ще остане 6 лв..

Нещо повече, огромната изненада за всички последователи е, че това лято, като се изключи че ще имат още веднъж опция да си закупят абонаментна карта на стойност 85 лв., с която ще спестят близо 30% от цената на талоните за всички домашен срещи, за тях е квалифициран и специфичен подарък – мачова фланелка на първия тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР