Ръководството на Вихрен Сандански направи голям жест към децата от

...
Ръководството на Вихрен Сандански направи голям жест към децата от
Коментари Харесай

Ръководството на Вихрен освободи децата от ДЮШ от такса

Ръководството на Вихрен Сандански направи огромен жест към децата от ДЮШ на клуба и родителите им. Почти всички обединения, без най-малките, ще бъдат освободени от месечната такса за новия сезон. Жестът на финансовия покровител на клуба Коко Динев е доста значим, изключително в сложните времена в които живеем. Само децата родени след 2012-та година ще имат такси отсега нататък.

Отделно ще бъдат направени и куп усъвършенствания за академията. Вратарите ще бъдат тренирани три пъти в седмицата от Георги Шейтанов, който до неотдавна бе треньор на вратарите в националния ни тим. С децата ще работи и кондиционен познавач, ще има усъвършенствания и в оборудването и консумативите. Контролът върху школата към този момент ще бъде в ръцете на основния скаут на Вихрен Георги Бачев. Планирани са от август нататък и интернационалните контроли в Гърция и Северна Македония. На треньорите ще бъде оказана помощ с цел да придобият нужния им лиценз.

Решенията бяха опостовени на родителска среща, на която пристигнаха повече от 100 родители, пред които застанаха Георги Бачев и ръководителя на УС на клуба Георги Манолев. А оповестените усъвършенствания и решения бяха приветствани от родителите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР