Облачно и с валежи започва и новата седмица. Днес ще

...
Облачно и с валежи започва и новата седмица. Днес ще
Коментари Харесай

Седмицата започва с обещание за облаци и дъжд

Облачно и с превалявания стартира и новата седмица.

Днес ще се задържи най-вече облачно. Преди обяд в Източна България към момента ще има превалявания от дъжд. След обяд валежи ще има тук-там в Западна България . Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°.Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°, в София - към 16°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно, след обяд преваляванията ще отслабват и стопират. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 14° - 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна и ще превалява дъжд, над към 1800 метра – сняг. По-значителни ще са преваляванията в Странджа и Сакар.

Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра – към 2°.

През идващите дни ще има забележителна облачност, след обяд над Западна България - купесто дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания, във вторник и сряда в югозападните региони - краткотрайно интензивни и обилни по количество, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-югоизток. Във вторник минималните температури ще са сред 5° и 10°, а през идващите дни ще се покачат с 2-3 градуса, оптималните ще са сред 15° и 20°.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР