Ръководството на УМБАЛ Свети Георги“ – Пловдив ще сезира прокуратурата

...
Ръководството на УМБАЛ Свети Георги“ – Пловдив ще сезира прокуратурата
Коментари Харесай

Вандали издраскаха чисто нови асансьори в пловдивска болница

Ръководството на УМБАЛ „ Свети Георги “ – Пловдив ще сезира прокуратурата и съда против непозволеното лепене на разгласи и стикери по стените и вратите в най-голямото лечебно заведение в страната. Болницата възнамерява да заведе каузи за посягане против имуществото си и да търси обезщетение за нанесените вреди.

Особено фрапиращи са вандалските прояви в чисто новите асансьори в постройката на така наречен „ Хирургии “ на бул. „ Пещерско шосе “ №66 – База 2 на УМБАЛ „ Свети Георги “.

От болничното заведение обявиха, че след стартирането им в употреба е почнало интензивно замърсяване с лепила и хартия от рекламни стикери и разгласи, а някои от вандалите оставят даже надписи, драскотини и различен следи, поради които се постанова да се прави ремонт на напълно нови асансьори. Това води до ангажиране на времето на личния състав с всекидневно разчистване и унищожаване на обявите.

Преди решението за сезиране, управлението на болничното заведение е изпращало публични писма до фирми- извършители, само че те не престават да лепят стикери с реклама на активността си.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР