Ръководството на УМБАЛ-Бургас обяви готовност да приеме всички пациенти, нуждаещи

...
Ръководството на УМБАЛ-Бургас обяви готовност да приеме всички пациенти, нуждаещи
Коментари Харесай

Болницата в Бургас приема пациентите от Поморие

Ръководството на УМБАЛ-Бургас разгласи подготвеност да одобри всички пациенти, нуждаещи се от планов или незабавен банкет, до момента в който се позволи казусът с болничното заведение в Поморие.

Ръководството на болничното заведение в регионалния град към този момент е уведомило кметовете на обитаемоте места и общопрактикуващите лекари в общината, че там могат да се хоспитализират нуждаещите се.

От болничното заведение в Бургас също по този начин са уведомили, че разполагат с повече от 30 отделения по съвсем всички медицински специалности. Заведението приемало незабавни случаи непрекъснато. Пред Българска национална телевизия шефът на болничното заведение Бойко Миразчийски е показал, че нито един пациент няма да бъде върнат.

Припомняме, през вчерашния ден болничното заведение в Поморие затвори порти, поради липса на лекари. Всички лекари, медицински сестри и спомагателен личен състав са напуснали здравното заведение.

По-рано през днешния ден пред постройката на нефункциониращата болница медици се събраха на митинг. Недоволстващите желаеха заплатите на лекарите от заведението да бъдат изплатени. Припомняме, личният състав не е получавал възнагражденията си от месец април насам.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР