Ръководството на ЦСКА заяви, че заместник-президентът на Българския футболен съюз

...
Ръководството на ЦСКА заяви, че заместник-президентът на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

ЦСКА обвини шеф в БФС в саботаж

 ЦСКА гони шампионски връх
Ръководството на ЦСКА съобщи, че заместник-президентът на Българския футболен съюз Борислав Попов отхвърля да изпрати писмо до УЕФА, в което да се изиска възобновяване на статистическите данни за участията на " алените " в европейските клубни шампионати на уеб страницата на футболната централа.

От УЕФА са уведомили " армейците ", че промени по профила на клубния уебсайт могат да бъдат направени единствено след техническото изпращане на съответната информация от БФС, след което от клуба са се пробвали да се свържат с Попов, само че без триумф.

" На 16.11.2018 година интернационалният юрист на клуба Първан П. Първанов получи съобщение от УЕФА по отношение на въпроса с поместването на статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни шампионати на уеб страницата на УЕФА.

В имейла си УЕФА показва, че промени по профила на клубния уебсайт могат да бъдат направени единствено след техническото изпращане на съответната информация от Българския футболен съюз и инструктира адв. Първанов да се обърне за помощ към БФС. На същия ден клубът се свърза с изпълнителния шеф на БФС - господин Борислав Попов, и му даде готовата статистическа информация, за неотложно изпращане до уеб страницата на УЕФА, дружно с контактите, на които да бъде изпратен имейлът.

Оттогава, макар непрекъснатите подсещания от наша страна, господин Борислав Попов отхвърля да извърши своите отговорности, в ущърб на нашия клуб. Въпреки че за случая навреме беше осведомен господин Борислав Михайлов, и до през днешния ден имейлът не е изпратен. Г-н Борислав Попов не дава отговор на телефонни позвънявания, известия или имейли ", се споделя в известието на формалния уебсайт на ЦСКА.

" ЦСКА упорства БФС да извърши своето обвързване и да изпрати статистическата информация до уеб страницата на УЕФА без повече закъснение. Продължаващото изписване на неверната статистическа информация за ЦСКА нанася основни репутационни вреди на клуба и накърнява паметта на състезателите на ЦСКА, изписали славната история на клуба в европейските клубни шампионати от 1956 година до през днешния ден ", допълват от управлението на " алените ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР