Ръководството на ЦСКА-София в откровено иронична форма призова привържениците на

...
Ръководството на ЦСКА-София в откровено иронична форма призова привържениците на
Коментари Харесай

ЦСКА към привържениците: Не псувайте БФС и Левски


Ръководството на ЦСКА-София в искрено иронична форма прикани последователите на отбора да престанат с обидните викания по адрес на Българския футболен съюз, Левски и другите противници.

Ето какво се споделя в известието на ЦСКА-София до почитателите:

"Армейци,

със свое решение Комисията за нравственос и феърплей към Българския футболен съюз си е сложила амбициозната задача да наложи приемливост, другарска атмосфера и великодушие по футболните терени в България. В това няма нищо неприятно и ние адмирираме всяка самодейност, която ще способства за развиването на българския футбол.

За задачата Комисията е решила да се глобяват по друг метод, в това число и посредством Министерство на вътрешните работи, потреблението на нецензурни викания и потреблението на плакати и вулгаризми.

Според нас обаче по този начин се нарушават скъпи и изконни правила на демокрацията, а точно всеки да има право да изкаже своето мнение.

Тези наказания могат да имат много неприятни последици за клуба, само че съгласно нас нещата стартират да наподобяват на самобитен диктат от позицията на силата и ограничение правото на почитателите на свободно мислене.

Затова призоваваме всички последователи отсега нататък да не наскърбяват и псуват БФС, Левски и останалите противници на ЦСКА, а с доста по-позитивен и другарски звук да изричат мнението си за тях. В случай на несправедливи решения на реферите, които ощетяват тима ни, ви съветваме да бъдете учтиви към тях, да не нагрубявате тяхната нежна душeвност и родственици, с цел да не се стига до нови неверни отсъждания против нас.

Не обиждайте никого, какъвто и да е резултатът. Не използвайте вулгаризми, а се придържайте към вярното потребление на хубавия български литературен език.

Благодарим ви за разбирането! Вярваме, че ще спазвате нашите препоръки!

А ние като клуб ще предприемем самодейност за издаването на пособие и справочник на разрешените за скандиране думи, изречения и апели!" /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР