Ръководството на ЦСКА е получило три оферти от чуждестранни клубове

...
Ръководството на ЦСКА е получило три оферти от чуждестранни клубове
Коментари Харесай

ЦСКА е получил три оферти за Али Соу

Ръководството на ЦСКА е получило три предложения от задгранични клубове за голмайстора си Али Соу, оповестиха от клуба. Червените разясниха медийни изявления по отношение на бъдещеето на гамбийския нападател, съгласно които Соу може да премине в " Ал Ахли " от Египет.

" Истината е, че при нас до момента са постъпили три доста мощни предложения за негов трансфер. Интересът от страна на задгранични клубове е логически и предстоящ, само че пред управлението на ЦСКА не стои на дневен ред разлъка с футболиста непременно ", обясниха от ЦСКА.

През есента Али Соу вкара девет гола в 24 мача във всички шампионати. Той дойде при алените преди година, като в началото игра чартърен на " Българска войска " от " Киево ", само че през лятото беше изплатен против 350 хиляди евро.

По непотвърдена информация ЦСКА е в контакт и с клуб от Саудитска Арабия, който се интресува от Соу. На старта на зимната подготовка треньорът на отбора Милош Крушчич изясни, че е нужно укрепване в офанзива.

През предходната година алените продадоха най-хубавите си атакуващи играчи за близо 10 милиона евро, разделяйки се с Кирил Десподов ( " Каляри " ), Фернандо Каранга и Мауридес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР