Ръководството на Торино уволни наставника Синиша Михайлович. Сръбският специалист бе

...
Ръководството на Торино уволни наставника Синиша Михайлович. Сръбският специалист бе
Коментари Харесай

Юве отново уволни Михйлович

Ръководството на Торино уволни наставника Синиша Михайлович. Сръбският експерт бе освободен от поста си, откакто " биковете " отстъпиха с 0:2 от Ювентус в четвъртфинала за Купата на Италия на " Алианц Стейдиъм ", в които експертът бе изпъден от рефера при второто попадение на първенците. Интересното е, че това е четвърто уволняване на сърбина в Италия, като още веднъж проваляне от " бианконерите " му коства треньорската пейка, в Милан напролет на 2015 година.

Той бе назначен за треньор на " виненочервените " през лятото на 2016 година. Сърбинът води отбора в 64 мача, като записа 23 победи и 17 провали, а равенствата на Торино с него са 24.

Михайлович бе уволнен за първи път през 2009 година, когато водеше Болоня, което бе и първата му случка като старши треньор, защото преди този момент беше единствено асистент на Роберто Манчини в Интер. Той е бил уволняван още от Фиорентина и в този момент от Торино. Между тях има има и 28 мача като селекционер на Сърбия сред 2012 и 2014 година. Михайлович е бил треньор също по този начин на Катаня и Сампдория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР