Ръководството на Спартак Варна има тригодишен план за развитието на

...
Ръководството на Спартак Варна има тригодишен план за развитието на
Коментари Харесай

Спартак Варна обяви амбициозен план

Ръководството на Спартак Варна има тригодишен проект за развиването на клуба. Това разгласи известният последовател на клуба Николай Караколев, който е провел диалог с един от притежателите на „ соколите “ Павлин Николов.

„ Г-н Николов разкри какво възнамерява да реализира със Спартак до три години. Това, което чух от него, ме прави оптимист за бъдещето на обичания клуб “, разяснява Караколев пред „ Петел “.

Настоящото управление на Спартак (Варна) в лицето на Павлин Николов и Асен Миланов към този момент влезе в историята, защото по време на тяхното ръководство се сбъднаха фантазиите на генерации спартаклии – клубният стадион, който към този момент е с осветяване, и базата да са напълно приключени, а тимът да е още веднъж в елита.

Дошъл преди 15 месеца по покана на тогавашния притежател Асен Миланов, който еднолично устояваше клуба, Павлин Николов сподели, че е приел Спартак Варна както за персонална идея, по този начин и откъм финансиране в инфраструктура, организационно и спортно-техническо отношение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР