Ръководството на Серия А представи официално новата топка, с която

...
Ръководството на Серия А представи официално новата топка, с която
Коментари Харесай

Показаха топката за новия сезон в Серия А

Ръководството на Серия " А " показа публично новата топка, с която ще се играе през идващия сезон. Това е новото украшение " Nike Flight ". Тя ще размени до момента потребления модел на същата компания - " Nike Merlin ". От американския тръст настояват, че основаването на новата топка е лишило осем години разработки и е тествана над 1700 часа от 800 професионални спортисти, преди да бъде пусната на пазара.

" Това е сърцето на играта. Това е всичко, от което се нуждаете. С новата топка " Nike Flight " получавате революцоионно завръщане към корените на играта - хубостта на топката в полет. Попитайте който желаете и той ще ви каже, че обича възприятието да знае накъде ще полети топката след удар или пас. " Nike Flight " има тъкмо тези характерности. Следихме играчите на терена, прекарахме години на разработки в лабораториите, тествахме първообраз след първообраз. Резултатът? " Nike Flight ", която лети с 30% по-точно от предшественика си " Nike Merlin ". Дали това значи, че всеки удар ще отива там, където желаете? Не. Но значи по-малко съмнения във въздуха и по-предвидим и прецизен полет. Във футбола има доста атмосферни сили, които въздействат на полета на топката, само че дребните промени могат да създадат огромна разлика. " Nike Flight " има повърхнина, която дава оптимален надзор при мокро и изсъхнало време и дава възприятието, че лети вярно ", споделиха от " Nike " по отношение на новата топка.

Nike Flight - the new official #SerieATIM 2020-2021 matchball: it all starts with a ball! @nikefootball #WeAreCalcio pic.twitter.com/PISi0WipVk
— Lega Serie A (@SerieA_EN) July 23, 2020
" Nike Flight " ще бъде изпозвана също по този начин и в Англия и Русия през новия сезон. Разликата е, че италианският модел ще бъде в синьо и жълто, като ще има и логото на Серия " А ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР