Ръководството на Септември (София) официално обяви завръщане на Николай Митов

...
Ръководството на Септември (София) официално обяви завръщане на Николай Митов
Коментари Харесай

Септември официално върна Митов

Ръководството на Септември (София) публично разгласи завръщане на Николай Митов отпред на клуба. Както Sportal.bg още през вчерашния ден заяви, притежателят Румен Чандъров е подхванал промяната на досегашния старши треньор Димитър Васев след поредицата от незадоволителни резултати на отбора от началото на сезона в Първа лига. Именно Митов беше с съществена заслуга Септември да се завърне в майсторската група. В щаба на новия ментор ще остане досегашният помощник на Васев - Христо Арангелов.

Бившият старши треньор на Локомотив (София) пое Септември това лято, като шефовете на клуба обновиха съвсем целия отбор, оставяйки едвам 5-6 футболисти от състава, спечелил промоция през месец май. Тогава треньор бе Христо Арангелов, който бе първи асистент на Васев, защото няма лиценз за Първа лига. Младият експерт бе помощник на Митов и при предния му престой в " Драгалевци ", а в този момент още веднъж влиза в щаба му.

Септември загуби в понеделник вечерта с 0:1 от Берое семейството си на " Васил Левски ". Поражението е трето подред за отбора, който преди този момент отстъпи с 0:1 от ЦСКА-София и 0:2 от Славия. На старта на шампионата столичани изгубиха с 0:2 от Дунав (Русе). Интересното е, че всички провали бяха записани в семействата на Националния стадион, като не бе маркиран нито един гол. Единственият триумф на Септември пък бе против Пирин (Благоевград) в мач от втория кръг, когато столичани завоюваха с 1:0. Новакът е на 13-то място в класирането с три точки в актива си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР