Ръководството на руското вътрешно министерство не изключва опити за дестабилизиране

...
Ръководството на руското вътрешно министерство не изключва опити за дестабилизиране
Коментари Харесай

В Русия притеснени от дестабилизация по примера на събитията в Беларус

Ръководството на съветското вътрешно министерство не изключва опити за дестабилизиране на социално-политическата обстановка в Русия по образеца на събитията в Беларус и Киргизстан.

Това е декларирал първият заместител вътрешен министър Александър Горовой по време на тирада пред колегиума на Главното ръководство на вътрешното министерство в столицата Москва.

" Анализът на събитията, в това число в прилежащите страни, ни разрешава да предвиждаме някакво напрежение в социално-политическия проект, в това число в столицата на страната ни. Има доста заинтригувани страни от чужбина, политически партии, квазиполитици, които в хода на своята активност се пробват да разклатят нещата в годината на значим политически цикъл, огромен брой избори в обособените републики, за депутати за Държавната дума. Трябва да проучваме работата на сътрудниците си в чужбина, да проучваме всичко, което се случи в Москва през лятото на 2019 година Използвайки образеца на потвърдени технологии в Беларус и Киргизстан, допустимо е сходно разклащане на обстановката у нас ", сподели Горовой.

В тази връзка той прикани ръководителите на полицейски ръководства да проучват и предвиждат сходно развиване на събитията и да го вземат поради по време на тяхната работа.

" Трябва вярно да си сложим задания за личния състав и да работим ясно в сходство със закона, когато по-голямата част от популацията схваща значимостта на нашата работа и прочут негатив на тези ескалации, които някои към момента се пробват да извършат ", сподели Горовой.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР