Ръководството на Републиканската партия на САЩ няма да призовава бившия

...
Ръководството на Републиканската партия на САЩ няма да призовава бившия
Коментари Харесай

Партията на Тръмп няма да го призове да се кандидатира за президен през 2024 г.

Ръководството на Републиканската партия на Съединени американски щати няма да приканва някогашния президент Доналд да се кандидатира за президентския пост през 2024 година Това изказване беше направено в изявление за Асошиейтед прес от ръководителя на Националния комитет на партията Рона Макданиел, написа ТАСС. " Партията би трябвало да остане неутрална " , сподели тя в отговор на въпроса дали управлението ще изиска от Тръмп да се кандидатира на идващите президентски избори.
Според вестник " Политико " Тръмп преди този момент, е казвал на хората към себе си за желанието си да се кандидатира за президент на Съединени американски щати на идващите президентски избори. " От претендентите зависи да решат дали да вземат участие в изборите ", сподели Макданиел. В същото време, тя призна, че управлението на партията би приветствало напъните на Тръмп да върне републиканците към болшинството в Камарата на представителите и Сената на Конгреса на Съединени американски щати. " Това, което в действителност желая да направи, е да ни помогне да си върнем болшинството на междинните избори през 2022 година ", сподели ръководителят на партията.
 Решителен тур за първичните президентски избори в Съединени американски щати Решителен тур за първичните президентски избори в Съединени американски щати
Ключов стадий в първичните избори за президент е така наречен " супервторник ". Днес в 12 американски щати ще се проведат избори и събрания на п...
На 24-ти януари някогашният консултант на президентската акция Джейсън Милър съобщи пред CNN, че Тръмп е изоставил проектите за основаване на нова политическа партия . Според него, някогашният американски водач цели „ да върне Сената и Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати на републиканците през 2022 година “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР