Ръководството на Реал Мадрид се е заело повече от сериозно

...
Ръководството на Реал Мадрид се е заело повече от сериозно
Коментари Харесай

Защитник на Реал подписва до часове със Севиля

Ръководството на Реал Мадрид се е заело повече от съществено с поставената от наставника Зинедин Зидан задача да окастри състава, който сега наброява цели 35 души. Зизу желае да има най-много 24-25 играчи, тъй че полека-лека се реализират изходящи прехвърляния.

Поредният, който ще напусне "Сантиаго Бернабеу ", е левият бранител Серхио Регилон. За разлика обаче от голямата част в листата с напускащите, младокът ще отиде единствено чартърен в Севиля до края на сезона. Андалусийците няма да имат алтернатива да го изплатят.

В петъчния ден Регилон е дошъл в Севиля. Очаква се до края на деня да премине наложителните медицински прегледи, след което ще подпише публично и контракта си. Двата клуба са се разбрали за метода на изплащането на заплатата му.

22-годишният краен защитник получи късмет за изява в 22 мача от предишния сезон, само че с идването на Зинедин Зидан беше закотвен на пейката, а ветеранът Марсело си отвоюва позицията. Бразилецът ще продължи да е титуляр и през новия сезон, тъй че младокът беше пратен да натрупа подготовка в Андалусия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР