Ръководството на Реал Мадрид е отказало две оферти за полузащитника

...
Ръководството на Реал Мадрид е отказало две оферти за полузащитника
Коментари Харесай

Реал Мадрид отказал две оферти от 150 милиона за Асенсио

Ръководството на Реал Мадрид е отказало две предложения за полузащитника Марко Асенсио, заяви неговият сътрудник Орасио Гаджоли.

22-годишният Асенсио има над 50 мача за Реал през този сезон и 11 гола в тях и е доста евентуално да бъде измежду титулярите във финала на Шампионската лига в събота против Ливърпул.

"Реал Мадрид получи две предложения за Марко Асенсио, които бяха по 150 милиона евро общо, само че клубът отхвърли и двете предложения. Може да предположите, че и двете бяха от Англия, тъй като единствено там могат да си разрешат да дават такива пари без проблем. Но Реал ще желае повече, тъй като Марко е състезател с извънредно бъдеще ", сподели Гаджоли в изявление за радио „ Cadena SER “.

Според медиите в Англия едната оферта за Асенсио сигурно е била от Манчестър Юнайтед.

„ Асенсио има ужасно бъдеще пред себе си. Всички са сигурни в това “, добави сътрудникът на футболиста.

Освобождаващата уговорка, която е записана в контракта на Асенсио с Реал Мадрид възлиза на 700 милиона евро.

„ В Реал Мадрид си дават сметка, че не могат да изгубят подобен футболист. Той може да играе на пет позиции. В Барселона разполагат с Иниеста и Меси, само че нямат подобен състезател като Асенсио. В света няма различен като него. Той има страхотна визия за играта. Треньорът само би трябвало да го остави да играе по метода, по който може “, продължи той.

„ В Реал Мадрид схващат, че Асенсио е евентуален победител за „ Златната топка “.

„ Бартомеу знае за грешката, която Барселона позволи с Асенсио. Флорентино Перес работи по-бързо и съумя да го отмъкне от Барселона. От Барселона желаеха да се поправят, само че действаха прекомерно късно. Нещата се случиха по подобен метод за Барселона. Отборът бе застигнат от проблеми, които търсеха своите решения. Когато Барселона реагира, бе прекомерно късно за Асенсио и не можеха да създадат нищо повече, беше невероятно “, сподели още Гаджоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР