Ръководството на ПФК Локомотив заяви своята позиция относно високия процент

...
Ръководството на ПФК Локомотив заяви своята позиция относно високия процент
Коментари Харесай

Локомотив скочи на БФС заради мачовете на отбора през делнични дни

Ръководството на ПФК Локомотив съобщи своята позиция по отношение на високия % мачове в делнични дни. Това се случи с намерено писмо, което е адресирано до СТК към БФС.
Прочетете още
Ето какво гласи то:

Уважаеми господа,

ПФК Локомотив (Пловдив) е един от тимовете с най-голяма фенска маса в страната. „ Черно-белите “ последователи са постоянно зад отбора и горещо поддържат своите любимци във всеки формален дуел. Нашият клуб разчита извънредно доста на поддръжката на почитателите си, които към този момент се радват и на най-новата естрада в България – „ Бесика “.

Към днешна дата 56% от формалните срещи на ПФК Локомотив са били в делнични дни, множеството от които в неуместен час. Този % е най-голям спрямо всички професионални клубове в Първа лига! Тенденцията продължава и в идните мачове с Черно море (17-ти април, понеделник), Спартак (28-ми април, петък), Славия (2-ри май, вторник) и Левски (8-ми май, понеделник).

Ръководството на ПФК Локомотив е на мнение, че правилните почитателите на тима не заслужават такова отношение. Също по този начин считаме, че по този начин тимът се слага в неизгодно състояние по отношение на директните си съперници за европейските клубни шампионати, които имат шанса да играят много от срещите си през уикенда, и да се радват на по-голяма поддръжка по трибуните, надлежно и на по-голям доход.

Надяваме се, че нашият зов ще бъде чут и ще настъпи смяна в идните мачове на Локомотив! Футболът е игра за почитателите!

С почитание,

Адам Сотков
Румен Руйчев

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР