Ръководството на ПФК Левски излезе с официална позиция по повод

...
Ръководството на ПФК Левски излезе с официална позиция по повод
Коментари Харесай

ПФК Левски отговори на позицията за протеста, Раева се оплака от малтретиране

Ръководството на ПФК Левски излезе с публична позиция във връзка оповестения митинг на Национален клуб на последователите на Левски София и Сдружението „ Левски на левскарите “. Според клуба, задачата на двете организации е да дезинформира „ синята “ общност и да разедини последователите на обичания ни клуб. В края на обявата във формалния уебсайт на клуба се приканва за поддръжка в идния мач против ЦСКА 1948 на стадион „ Георги Аспарухов “ (събота, 18:45 ч.) и се приканва за дрескод „ синьо “.

Междувременно Илиана Раева, брачна половинка на мажоритарния акционер на „ синия “ клуб Наско Сираков, разгласи, че фамилията ѝ е подложено на непрекъснато малтретиране. Тя добавя, че доста скоро нейното мнение ще бъде казано високо и обществено.

 

Ето и цялата позиция на ПФК Левски:

Левскари,

Ръководството на „ ПФК Левски “ не приема, изявената позиция на Национален клуб на последователите на „ Левски “ (София), която цели да дезинформира „ синята “ общност и да разедини последователите на обичания ни клуб.

Единствената цел на мажоритарния притежател на „ ПФК Левски “ Наско Сираков е да стабилизира Клуба и да обезпечи условия за неговото обикновено действие, развиване и триумфи, които дават отговор на името на Клуба. Клубът се ръководи от определеното си управление. Генералният спонсор само обезпечава финансова поддръжка на Клуба за стабилизирането на „ ПФК Левски “. Станимир Стоилов напусна по лично предпочитание поста старши треньор на „ ПФК Левски “. Ивайло Ивков се радели с Клуба заради изявени разлики във визията за развиването на Клуба. Обвиненията за неяснота са напълно неоснователни. Представители на управлението неведнъж са уведомили „ синята “ общност за настоящото положение на Клуба. След изразената позиция на Тръст „ Синя България “ от 20.06.2023 година, управлението на Клуба предложения на 27.06.2023 година представителите на управителния съвет на миноритарния акционер на среща, която да се организира на 30.06.2023 година от 12:00 ч., на която да им се даде цялостна отчетност по отношение на положението на Клуба, дарителската акция, както и за резултатите от нарастването на капитала. Нито един представител на Тръст „ Синя България “ не почете поканата и не се яви на препоръчаната среща. Този жанр държание показва предпочитание за обществени обвинявания към Клуба, само че не и планове ориентирани към стабилизирането на „ ПФК Левски “. „ ПФК Левски “ изрично декларира, че всяко едно получено целево подаяние е употребявано според волята на последователите, които са дарили.

Ръководството на ПФК Левски е готово да се срещне с всяка една група последователи, декларирали предпочитание за това.

Очакваме всички привържеици на стадион „ Георги Аспарухов “ в събота в 18:45 часа. Кодът е напълно СИНЬО. Да подкрепим тима при започване на новия сезон.

От Ръководството на „ ПФК Левски “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР