Ръководството на Община Борован остро осъди побоя на учителка в

...
Ръководството на Община Борован остро осъди побоя на учителка в
Коментари Харесай

Община Борован остро осъди побоя над учителка в детската градина

Ръководството на Община Борован остро осъди побоя на учителка в локалната детска градина „ Тошка Петрова “ и дефинира държанието на майката и бабата на 5-годишно дете като неприемливо. За него медията ни заяви по-рано през днешния ден.

Този див Северозапад! Майка и щерка пребиха учителка в детската градина в Борован

От локалната администрация излязоха с детайлности по случая:
В ДГ „ Тошка Петрова “, заради епидемиологичната конюнктура в страната по отношение на разпространяването на Covid – 19 и въведените противоепидемични ограничения на входа на ДГ има пропускателен режим и родителите не се позволяват в постройката.
На 04.08.2020 година към 8 часа майката на детето избутва здравната сестра и дневната защита, следвана от бабата и детето нахлуват в постройката на детската градина. Влизат в групата, която се намира на първия етаж, а вътре са учителката, помощник-възпитател и деца. Майката на детето я извикала да се приближи и нанася на учителката удари и словесни обиди. Цялата грозна панорама става пред очите на децата, от групата.
За случая са известени полицейският сектор в Борован, община Борован в лицето на кмета инж. Десислава Тодорова и зам.-кмета Илиана Донкова, които започнаха незабавни ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР