Ръководството на Националната баскетболна асоциация (НБА) и Асоциацията на играчите

...
Ръководството на Националната баскетболна асоциация (НБА) и Асоциацията на играчите
Коментари Харесай

Нов формат в Мача на звездите слага край на съперничеството между Изтока и Запада

Ръководството на Националната баскетболна асоциация (НБА) и Асоциацията на играчите разгласи във вторник, че от този сезон влиза в действие нов формат за Мача на звездите. От 2018 година към този момент няма да има обичайния конфликт сред Източната и Западната конференция.

От 1951 година двете конференции излъчват най-хубавите си играчи, които по-късно се изправят едни против други. Последният мач в този формат беше в Ню Орлийнс през февруари, а отбора на Запада победи със 192:182. В исторически проект Източната конференция е с повече победи – 37 против 29.

#NBAAllStar captains to draft from pool of players voted as starters & reserves

Revamped All-Star Game format: https://t.co/Rjh4lOmq7Bpic.twitter.com/aqb45lMntT
— 2018 NBA All-Star (@NBAAllStar) October 3, 2017

В идващото издание на Мача на звездите капитаните на двата тима ще избират сред 24-а, които са селектирани в началото от почитатели, медии и играчи. Капитаните ще са надлежно двамата, които са получили най-вече гласове във всяка конференция от почитателите. В листата от 24 играчите ще са разграничени на титуляри и запаси.

През предходната година с най-вече гласове бяха Леброн Джеймс за Източната конференция с 1 893 751 и Стеф Къри за Запада с 1 848 121.

" Това е ужасно и се веселя, че играчите и Лигата взеха решение да създадат Мача на звездите още по-атрактивен. Нямам самообладание да пристигна време за това шоу ", сподели президентът на Асоциацията на играчите Крис Пол.

Изборът на треньорите остава неизменен. По традиция този, който има най-хубав % и не е водил Изтока или Запада през предходната година бива избиран. Срещата тази година ще се играе в " Стейпълс сентър " в Лос Анджелис на 18 февруари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР