Ръководството на Надежда (Доброславци) подготвя истинска трансферна бомба през зимата.

...
Ръководството на Надежда (Доброславци) подготвя истинска трансферна бомба през зимата.
Коментари Харесай

Клуб от трета лига предлага работа на Благо Георгиев и Златка

Ръководството на Надежда (Доброславци) приготвя същинска трансферна бомба през зимата. Тимът от Югозападната Трета лига ще насочи оферта към някогашния национал Благой Георгиев. За желанията си осведомиха от клуба пред " Витоша Нюз ". Както е известно, Благо Джизъса сега се подвизава в риалити формата Big Brother - Most Wanted.

" Разбира се, че Благой е добре пристигнал при нас. Ще ни помогне доста в борбата за избавление от изпадане. Дори и да има високи финансови искания, това не ни тормози. Ще осигурим пари за заплатата му. Все отново той е същинска легенда, потвърден експерт и суперфутболист. Неговата нова обич Златка Райков пък ще я назначим за шеф на пресслужбата. Тя е хубаво и интелигентно момиче, отзивчиво, мъдро. ", разгласи пред " Витоша Нюз " босът на Надежда (Доброславци) Светослав Цончев.

" Чакаме единствено Георгиев да излезе от къщата на Big Brother - Most Wanted, с цел да приказваме с него. Съвсем съществено планираме да го поканим. Друг е въпросът въпреки всичко дали той ще одобри. Надявам се Благо да играе напролет за нас. ", добави Цончев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР