Ръководството на „М Кар София представи новия оторизиран дилър на

...
Ръководството на „М Кар София представи новия оторизиран дилър на
Коментари Харесай

„М Кар София“ – новият дом на BMW в България и Македония

Ръководството на „ М Кар София " показа новия оторизиран дилър на BMW и МINI на публична конференция

„ М Кар София " - новият дом на BMW в България и Македония от фамилията на „ М Кар Груп " , умерено може да се назова перлата измежду автомобилните дилъри от „ М Кар Груп ". Това съобщи ръководещият шеф на „ М Кар Груп " Орлин Младенов по време на конференция, на която беше показано новото автомобилно дилърство на BMW и MINI в София. По думите му новият сервизно-продажбен комплекс е неповторимо оборудване и неповторима инвестиция.

Оторизираното дилърство е ситуирано върху 11 000 кв. м обща повърхност . То се издига на 4 етажа , сертифицирано е по най-новите стандарти на BMW Group , а инвестицията за построяването му се равнява на 15 милиона евро . „ С в действителност огромно предпочитание, доста старания и за по-малко от година, ние направихме един ултрамодерен център, който дава отговор на последните стандарти на марката ", съобщи и Иво Божинов - шеф на „ М Кар София " .

В модерния и моден интериор на „ М Кар София " се обитават настоящите модели BMW, BMW i, BMW M и MINI, цялостната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и машинален сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с съоръжение за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW i, BMW M и MINI коли, тенекеджийски и бояджийски услуги.

Филип Китов, шеф маркетинг и продажби в „ М Кар София " , изясни, че измежду главните цели на сдружението за 2018 година е да работи в посока цифровизация . Въвеждане на съвременна система за ръководство на потребителските данни и на процесите в дилърството, както и построяването на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и аварийни елементи са някои от плановете, върху които работи оторизираното дилърство. „ Нашата съществена цел да държим клиента в центъра ", безапелационен е той.

На конференцията участваха още Александър Миланов - шеф на BMW Group в България, и Марко Йовановски - шеф на „ М Кар Скопие " , който е формален вносител на BMW и MINI на територията на Република Македония и Косово.

Александър Миланов разяснява, че планът е почнал от дребна концепция, много бързо придобила цялостни измерения и осъществена в къси периоди. „ Изключително ми е прелестно, че BMW може да показа дом на марките BMW и MINI с такова качество ", уточни той.

Разполагаме с съвременно дилърство и в Косово, на което ние от М Кар Македония сме дистрибутори. То отвори в края на предходната година, целият бизнес е следен от Скопие, а локалният сътрудник се концентрира върху лансирането на колите от марката BMW и Mini ", изясни за Агенция КРОСС Марко Йовановски - шеф на „ М Кар Скопие ".



„ М Кар София " е петото оторизирано BMW-дилърство от фамилията на „ М Кар Груп " . Първото дилърство на „ М Кар Груп " е намерено и записано в Пловдив през 2001 година- „ М Кар Пловдив ". През 2014 година то е изцяло актуализирано, като планът е съгласуван с настоящите стандарти и условия на немския производител. Благодарение на висококачествения си модел на работа, М Кар Пловдив печели многочислени награди за продажби, сервизно обслужване, аксесоари & Lifestylе артикули през годините.

Второто публично BMW-дилърство, част от „ М Кар Груп ", отваря порти през 2006 година във Варна . Впоследствие то става и единственият формален представител за MINI за района и открива първия независим шоурум на марката в България.

„ М Кар Плевен " става част от „ М Кар Груп " и формален представител на BMW за Северозападна България през 2011 година. От откриването си дилърството предлага продажба на коли, истински аварийни елементи и аксесоари на марката BMW, както и сервизно обслужване.

През 2014 години в Скопие, Македония, отваря порти първото задгранично дилърство на BMW и MINI от „ М Кар Груп " . „ М Кар Скопие " е формален вносител на двете марки коли на територията на Република Македония и Косово. Модерното дилърство e ситуирано на една от основните пътни артерии в македонската столица и e с повърхност от 5500 кв. м. В него се оферират всички услуги, свързани с продажбата и сервизното обслужване на немската марка коли. Шоурумът на BMW в Скопие е един от най-големите в страната, а този на MINI е издигнат на повърхност от 300 кв. м, прецизно спазвайки условията на немския производител. Компанията предлага също цялостен пакет услуги и ремонт на колите с годна или изтекла гаранция.

Информации към 28 февруари 2018 година по дилърства:

Дилърство

Застроена повърхност

Площ на имота

Брой сервизни места

Служители

Година на основаване

М Кар Пловдив

2388 m²

8740 m²

12

47

2001

М Кар Варна

1096 m²

3673 m²

17

58

2006

М Кар Плевен

1765 m²

736.36 m²

11

28

1997

М Кар Скопие

4776 m²

5571 m²

17

25

2014

М Кар София

12 000 m²

11 000 m²

18

51

2017

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР