Ръководството на Лондонската клиника (частна болница в столицата) започна проверка

...
Ръководството на Лондонската клиника (частна болница в столицата) започна проверка
Коментари Харесай

Болница в Лондон започна проверка на информация за опити за кражба на медицинските данни на принцеса Кейт

Ръководството на Лондонската клиника (частна болница в столицата) стартира инспекция на информация за опити на личния състав да получи достъп до персоналните медицински данни на брачната половинка на принц Уилям принцеса Катрин. Това заяви вестник, базирайки се на източници.

Според нея минимум един от чиновниците е бил хванат при опит да получи достъп до медицинските данни на 42-годишната принцеса, която беше оперирана в клиниката през януари. Изданието отбелязва, че тези дейности са шокирали доста пациенти в влиятелната болница в централен Лондон, където са лекувани освен членове на кралското семейство, само че и политици и звезди от целия свят, в това число 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Кенеди.

Източникът на вестника посочи, че управлението на клиниката „ неотложно се е свързало с двореца Кенсингтън след случая “ и е „ уверило, че се води задълбочено следствие “. „ Целият медицински личен състав остана извънредно сюрпризиран и ужасяващ от тези изказвания и надълбоко засегнат, че един от техните доверени сътрудници може да наруши това доверие и нравственос “, се споделя в изказването.

Съгласно английския закон всеки чиновник на Националната здравна работа или частен снабдител на здравни услуги може да бъде изправен пред наказателно гонене, в случай че се опита да получи достъп до здравното досие на пациент без единодушието на админа на данни на организацията. Лондонската полиция към момента не е оповестила началото на следствие за възможен опит за кражба на данните на брачната половинка на престолонаследника на Англия.

Принцеса Кейт претърпя коремна интервенция през януари, след което й беше предложен дълъг интервал на възобновяване. На 19 март вестник The Sun разгласява първото видео от края на декември, показващо брачната половинка на принца на Уелс. Във видеото тя и брачният партньор й, усмихнати, излизат от магазина във фермата, ситуирана до замъка Уиндзор.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР