Ръководството на Локомотив (София) е обсъдило два варианта за нов

...
Ръководството на Локомотив (София) е обсъдило два варианта за нов
Коментари Харесай

Младен Додич се завръща начело на Локо ?

Ръководството на Локомотив (София) е разискало два разновидността за нов старши треньор, в случай, че Станислав Генчев поеме към Ботев (Пловдив) каквато възможност има и става все по-голяма. Договорът на младия ментор с “червено-черните ” изтича в края на сезона. Той е мечтан от “канарчетата ”, като след мача с тях на “Колежа ” в петък съобщи: “Не имам вяра да има треньор в България, който не желае да работи в такава атмосфера ”.

В “Надежда ” към този момент са се насочили към един от разновидностите си, с цел да не се постанова да търсят нов треньор в последния миг, когато Генчев напусне. Според осведомени в Локо (София) може да се завърне сръбският експерт Младен Додич. Той води “червено-черните ” по време на престоя им във Втора лига, като остави положителни усещания с работата си, а и е харесван от почитателите.

С част от тях обаче притежателят Иван Василев е в открит спор и поради това разгласи, че е подготвен да се отдръпна след обвиняванията им за мачовете с Хебър (1:4) и ЦСКА 1948 (0:6) в шампионата. Това накара боса да прати играчите на полиграф, който предстоящо бе негативен.

Додич сега е отпред на сръбския първокласен Явор, само че си потегля след края на сезона. Сърбинът има два престоя в “Надежда ”, сред които води за малко Радник (Сурдулица).

Друга алтернатива за треньорския пост, в случай че с Додич нещата не се развият в мечтаната посока, е Живко Миланов. “Тема Спорт ” написа, че той не е бил мечтан от Ботев (Пловдив) в тандем със Станислав Генчев и управлението на Локо може да му повери поста. Миланов няма нужния УЕФА Про лиценз, само че към този момент има опит като старши треньор на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР