Ръководството на Ливърпул ще направи всичко възможно да привлече нов

...
Ръководството на Ливърпул ще направи всичко възможно да привлече нов
Коментари Харесай

Ливърпул подготвя оферта за защитник от Бундеслигата

Ръководството на Ливърпул ще направи всичко допустимо да притегли нов бранител през зимния трансферен прозорец. Това се постанова, откакто стана ясно, че централният защитник Жоел Матип най-вероятно няма да играе повече за „ алените ”. Камерунецът контузи коляното си по време на срещата от Висшата лига против Фулъм в неделя.

Той има повредени кръстни връзки, като това може да значи, че Матип най-вероятно е изиграл и последния си мач за „ мърсисайдци ”. Договорът му с клуба от „ Анфийлд ” изтича в края на сезона.

Именно заради тази причина, Юрген Клоп и екипът му ще насочат силите си за привличането на нов защитник през зимата. „ Червените ” към този момент имат набелязани две имена. Първият в полезрението на Ливърпул е бранителят на Кристъл Палас – Марк Гуехи, само че „ мърсисайдци ” осъзнават, че мъчно би се стигнало до договорка по средата на сезона в Англия.

Вторият набелязан футболист от Клоп е бранителят на немския Волфсбург – Максенс Лакроа. Договорът на 23-годишния французин с „ вълците ” е до лятото на 2025 година, само че при солидна оферта от страна на британския гранд е допустимо да се стигне до разлъка сред двете страни. В Англия се твърди, че цената на играча е към 25 млн. паунда, само че при по-настоятелни договаряния тя може да бъде понижена доста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР