Ръководството на Левски вече е започнало работа по зимната селекция.

...
Ръководството на Левски вече е започнало работа по зимната селекция.
Коментари Харесай

Левски ще се опита да се върне Мечката

Ръководството на Левски към този момент е почнало работа по зимната селекция. Един футболистите, които " сините " желаят да привлекат цели е националът Георги Костадинов, заяви " Тема Спорт ". 34-годишният полузащитник е състезател на АПОЕЛ (Никозия). Договорът му с кипърския гранд обаче е до лятото. Затова и сините ще пробват да го вземат за дребна сума през зимата. Ако този ход не сработи, то те ще желаят да го приберат на " Герена " като свободен сътрудник след края на акцията.

Костадинов, който е част от селекцията на Илиан Илиев за мачовете от Лигата на нациите против Люксембург и Северна Ирландия, към този момент има престой в Левски. Той носи синята фланелка през сезони 2015/16 и 2016/17, като бе закрепостен титуляр.

Желанието на старши треньора Станислав Генчев е през зимата да бъдат привлечени и най-малко трима играчи, от които най-малко двама да са халфове. Наставникът на " сините " е добре осведомен с качествата на Георги Костадинов. При това без да му е бил треньор. Причината е, че двамата са съотборници от... Лудогорец. Те играят за разградчани в интервала 2011 - 2013 година.
 Георги Костадинов с цялостен мач, АПОЕЛ продължава напред в Шампинската лига
Георги Костадинов с цялостен мач, АПОЕЛ продължава напред в Шампинската лига

Първенецът на Кипър в профил молдовци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР