Над 350 състезателки са подали заявка за участие в първото

...
Над 350 състезателки са подали заявка за участие в първото
Коментари Харесай

Левски организира международен турнир по художествена гимнастика

Над 350 състезателки са подали поръчка за присъединяване в първото издание на интернационалния шампионат " Големия приз ", проведен от клуб по художествена гимнастика Левски. Надпреварата ще се организира от 11 до 13 октомври в клубната зала на стадион " Георги Аспарухов ".

" Г-жа Нешка Робева измисли името на нашия нов шампионат, нашето ново предизвикателство. Имаме доста сили, имаме добър запас от треньори, заредени с доста сила и считаме, че ще се оправим с това тестване. Надяваме се шампионатът да се трансформира в традиция, по този начин както този за приз " Маргарита Рангелова ", който организираме към този момент 29 години. Очакваме родители и наши другари да дойдат и да ни поддържат. Входът за фенове е свободен ", сподели Валентина Симеонова-Стоянова, президент на КХГ Левски.

За оценките ще спорят състезателки от Сингапур, Англия, Босна и Херцеговина, Полша и от 12 български клуба.

" Голямата премия ще бъде връчена на шампионката във възраст дами, категория " Елит ". Тя ще завоюва и още доста награди от нашите сътрудници и спонсори. За всички участници имаме доста атрактивни награди - ваучери за Добринище, за конна езда и за катерене. Призьорката ще бъде наградена с прелестна корона ", съобщи още тя и добави:

" Турнирът ще бъде открит от Нешка Робева, която е почетен президент на КХГ Левски и хазаин на надпреварата. Поканили сме и Илиана Раева, която през вчерашния ден беше избрана отново за четвърти мандат да управлява най-успешния спорт в България. Ще участва и Невяна Владинова, която извървя своя дълъг път от тук, от залата на стадион " Герена " и беше определена за член на Управителния съвет на Българска федерация художествена гимнастика. Искам да пожелая на всички членове в новоизбраните комисии триумф, здрава работа, на добър час и един доста сполучлив четиригодишен олимпийски цикъл ".

Валентина Симеонова заяви, че през ноември девойките от ансамбъла за девойки младша възраст ще вземе присъединяване в обичайния шампионат " Саникс къп " в Япония.

" Ще участваме с отбор девойки младша възраст, който на Държавното състезание категория " Елит " завоюва сребърен орден. Това е един извънредно хубав тим от пет гимнастички. Те готвят доста мощна стратегия за Япония. Силно се надяваме, че ще се показват по най-хубавия метод ", добави тя.

Освен това през декември под управлението на Нешка Робева в зала 1 на Националния замък на културата още веднъж ще бъде проведено шоу, което да подкрепи финансово всички клубове под шапката на Общо събрание на колегиите Левски.

" Това шоу е планувано за 12 декември. Г-жа Робева е извънредно окуражена. Според нея това шоу ще бъде предпоследно, само че като за последно. Отново ще има посетител реализатори, артисти, танцьори. Нашите гимнастички също ще имат опцията да вземат присъединяване в него ", приключи Валентина Симеонова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР