Ръководството на Левски работи усилено по зимната селекция. Една от

...
Ръководството на Левски работи усилено по зимната селекция. Една от
Коментари Харесай

Левски иска да си върне национал

Ръководството на Левски работи интензивно по зимната селекция. Една от набелязаните цели е националът Георги Костадинов, оповестява „ Тема Спорт “. 34-годишният халф е благосъстоятелност на АПОЕЛ (Никозия). Договорът му с кипърския гранд обаче е до лятото. Затова и " сините " ще пробват да го вземат за дребна сума през зимата. Ако този ход не сработи, то те ще желаят да го приберат на „ Герена “ като свободен сътрудник след края на акцията.
Прочетете още
Костадинов, който е част от селекцията на Илиан Илиев за мачовете от Лигата на нациите против Люксембург и Северна Ирландия, към този момент има престой в Левски. Той носи синята фланелка през сезони 2015/16 и 2016/17, като бе закрепостен титуляр.

Станислав Генчев държи през зимата да бъдат взети най-малко трима играчи, като желанието му е двама от тях да са халфове. Треньорът на сините от близко познава качествата на претенции на „ Герена “ Георги Костадинов. При това без да му е бил треньор. Причината е, че двамата са съотборници от… Лудогорец. Те играят за разградчани в интервала 2011 – 2013 година.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР