Малко след завръщането на телевизионното реалити Big Brother в телевизионния

...
Малко след завръщането на телевизионното реалити Big Brother в телевизионния
Коментари Харесай

Две от тризначките от Big Brother зарязват Лондон и просията, връщат се в България

Малко след завръщането на телевизионното реалити Big Brother в телевизионния ефир стана ясно, че две от емблематичните тризначки, взели участие преди години във формата – Вяра и Надежда, се завръщат в България след интервал на пътешествие и просене по улиците на Лондон.
Прочетете още
Въпреки, че до преди месеци най-известните героини на родния Big Brother плюеха родната си страна и обиждаха българите, в този момент девойките от Благоевград взеха безапелационното решение, че е по-добре да се завърнат у дома. В няколко сторита в обществените мрежи, те бълваха възмущението си от отношението към тях в Англия, тъй като по техни думи на улицата ги третирали като проститутки, тъй като са дами.

В типичния си жанр на говорене Надя и Вяра говореха една през друга, пробвайки се да приканват сънародниците им за помощ. Те описаха не изключително ясно за човек, който ги нападнал, представяйки се за служител на реда и разтурил уличния им безгрижен. Те осведомиха и за последвалото им решение след случая.

" Здравейте, ние отново сме на улицата и отново просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си... ", отсече Надежда, а сестра й се сопна ядосано: " Добре ли е турският сериал?! "

Неочакван е обратът в решението на брадърките да се прибират в България, защото до преди седмици те посочваха, че към този момент не спят в кашони, а пият шампанско. Вяра и Надежда от години живеят в Лондон, само че не желаят да работят и по тази причина се устояха с милостиня. 

Блондитата, чиято звезда изгря в Big Brother, а след това бяха корица на " Плейбой ", водят бездомнически метод на живот, до момента в който третата сестра Любов е щастливо омъжена, има дъщеричка Виктория и не поддържа контакт с тях. Фуриите с емблематичната имитация " Дека са ти пръстените? " до неотдавна нямаха никакво желание да се връщат в родината и да водят естествен метод на живот, а вместо това продължаваха да разчитат на подаяния, като напоследък влагаха парите си в алкохол, излиза наяве от фотосите им в обществените мрежи, напомня HotNews.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР