Район Източен кани малки и големи творци на Зелена творческа

...
Район Източен кани малки и големи творци на Зелена творческа
Коментари Харесай

“Зелена творческа зона за култура и изкуство“ събира малки и големи творци в парк “Изгрев“

Район " Източен " кани дребни и огромни създатели на " Зелена креативна зона за просвета и изкуство " в парк " Изгрев " на 11 октомври (петък) от 11:00 ч. до 16:00 ч.
Прочетете още
Мястото ще се трансформира в зона за творчество и ще даде опция за показване на местни актьори, самодейци и креативен капацитети от квартала, и ще им даде поле за изява, осигурявайки достъп до комплекс от артистични прояви в региона на приложните, изящните изкуства, занаятите и театралното изкуство. Всички те ще бъдат  пречупени през призмата на опазването на нашите общи обществени пространства и грижата за тях. Творческите активности  ще бъдат с тематична устременост към преработването, преизползването на материали и опаковки от бита и тяхното претворяване в творби на изкуството.

Събитието показва:

- креативен зелени работилници

- спектакъл

- галерия, зелени беседи и игри на тематика околна среда, обществени пространства и преработване

Повече информация за идната самодейност и по какъв начин можете да се присъедините към някоя от интензивностите - следете във фейсбук страницата на Инкубатор и в събитието.

Събитието се провежда от съдружие " Творчески комплекс Инкубатор ", в  партньорство с Община Пловдив - Район „ Източен “ и с поддръжката на Отечествен фронт Пловдив 2019, като част от програмата " Зелен град- зелена просвета ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР