Ръководството на Левски пусна в продажба билети за мача срещу

...
Ръководството на Левски пусна в продажба билети за мача срещу
Коментари Харесай

"Левски" пусна в продажба билети за мача с "Лудогорец" без публика

Ръководството на " Левски " пусна в продажба билети за мача против " Лудогорец ", който ще се играе... без аудитория. От клуба удовлетвориха желанието на последователите, които желаеха да могат да закупят пропуски, макар че от Българския футболен съюз обявиха, че до второ разпореждане всички срещи в Първа и Втора футболна лига ще се играят пред празни трибуни като защитна мярка против разпространяването на ковид у нас.

Колекционерските билети могат да се закупят в магазина на " сините " на стадион " Георги Аспарухов ", както и онлайн. Те няма да обезпечат достъп до трибуните на притежателите им, само че средствата ще влязат в касата на клуба.



" Сините " последователи оказват помощ финансово на клуба със закупуване на билети и абонаментни карти, както и с дарения, откакто бяха признати промени в Закона за хазарта. Те се отразиха на главния спонсор на отбора - компания за лотарийни игри, благосъстоятелност на предприемача Васил Божков.

" Въпреки следващото затруднение обаче, публиката на " Левски " за следващ път ще показва, че за нея няма граници и ще покаже по какъв начин се обича един клуб. Безрезервно, безрезервно... Винаги и на всички места! Дори, когато не е на стадиона ", пишат в формалния си уебсайт от клуба.

Всички мачове в Първа и Втора футболна лига у нас ще се играят без аудитория до второ разпореждане.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР