Ръководството на Левски излезе с официална позиция във връзка с

...
Ръководството на Левски излезе с официална позиция във връзка с
Коментари Харесай

Левски размаха пръст на Ивайло Петков

Ръководството на Левски излезе с публична позиция по отношение на информациите, че противоречивият шеф на клуба Ивайло Петков е изпълнявал мениджърска активност, до момента в който е част от клуба.

Ето цялата позиция на " сините ":

" Скъпи левскари,

На 08.04.2020 година сътрудникът на футболисти Николай Жейнов уведоми с имейл изпълнителния шеф Павел Колев за евентуален спор на ползи в активността на спортно-техническия шеф Ивайло Петков. На база на в допълнение изпратен от господин Жейнов сканиран документ изпълнителният шеф пое ангажимент да запознае Управителния съвет на " ПФК Левски " с проблема и да излезе с публично мнение. Заседанието на УС се организира на 16.04.2020 година в наличието на всички членове, като бе изслушан и самият Петков.

След разглеждане на подадения от господин Жейнов сигнал Управителният съвет стигна до извода, че клубът не е направил каквото и да е нарушаване на разпоредбите и няма данни Петков да е направил дейности в ущърб на клуба. Въпреки това УС на " ПФК Левски " обръща внимание на господин Петков, че не следва да упражнява каквато и да е друга активност в региона на футбола, в това число и комерсиална активност, до момента в който заема служба в клуба.

Като управление на " ПФК Левски " ние считаме, че дейностите на всеки чиновник на клуба следва да дават отговор на избрани морални правила и не би трябвало да оставят никакво място за подозрение във връзка с честността и професионализма.

Право на господин Петков като физическо лице е да потърси отбрана на правата си, в случай че реши, че престижът му е бил накърнен незаслужено, с което считаме случая за завършен.

УС на " ПФК Левски " /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР