Ръководството на ГЕРБ дава брифинг след като вчера Радостин Василев

...
Ръководството на ГЕРБ дава брифинг след като вчера Радостин Василев
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Мария Габриел: Замразяваме преговорите с ПП-ДБ

Ръководството на ГЕРБ дава брифинг откакто през вчерашния ден Радостин Василев от " Продължаваме промяната " популяризира запис от съвещание на Националния съвет на партията.

Заммразяваме договарянията. Всчико си има граници, съобщи Мария Габриел.

Гледайте онлайн тук или:



Записът, публикуван от Радостин Василев, провокира политическа стихия в страната на фона на постигнатото съглашение за сформиране на кабинет сред първите две парламентарно показани обединения - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. В записа се приказва за " изпиране на Бойко Борисов ", както и че до момента в който Борисов " се опасява от Гешев ", държавно управление ще има.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разяснява, че по време на въпросното съвещание, Политическа партия е трябвало да вземе " съдбоносно решение за втория мандат ", заради което е имало " доста страсти, отзиви, квалификации ".

По-рано през днешния ден номинираната за министър-председател от ГЕРБ Мария Габриел съобщи, че " не трябва да се бъркат страстите с твърдостта и прозрачността, както и правила, които се съблюдават изначало до дъно ". Междувременно вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява, че се готви скрит план против българската държавност на всевъзможни равнища.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР