Ръководството на Етър ще внесе жалба до Съдийската комисия срещу

...
Ръководството на Етър ще внесе жалба до Съдийската комисия срещу
Коментари Харесай

От Етър пуснаха жалба срещу съдийството на Никола Попов, виолетовите зададоха три въпроса към рефера

Ръководството на Етър ще внесе тъжба до Съдийската комисия против съдийството на Никола Попов в мача против Левски. Веднага след края на срещата от щаба на гостите вписаха в протокола, че следва тъжба, която ще подадат в открития период.
 Претенциите на " виолетовите " са освен против решението в 92-ата минута, когато Иван Петков означи гол, анулиран от рефера. От Етър са безапелационни, че преди удара Петков е изблъскан в тил от двама футболисти на „ сините”, което нарушава равновесието му. Великотърновският клуб претендира и за друга обстановка през второто полувреме в 84-ата минута, когато Крум Стоянов бе изблъскан с две ръце и съборен от Тиам в наказателното поле, само че не последва сигнал на рефера за дузпа.

 От Етър насочиха посредством клубния уебсайт и три въпроса към Никола Попов за негови решения при гостувания на Етър от мачовете с Черно море, Лудогорец и Левски. Има ли задържане и срутване на Румен Руменов от Хасани в мача във Варна предишния сезон, има ли дузпа за игра с ръка на бранител от Лудогорец при гостуването в Разград в първия кръг и има ли изблъскване на Иван Петков в наказателното поле в днешния мач.

Пресслужба на " Етър ВТ "
Първа лига 19 кръг, събота 8 декември  Левски 2:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР