Ръководството на Да, България ще води преговори за предизборна или

...
Ръководството на Да, България ще води преговори за предизборна или
Коментари Харесай

Да, България и ПП ще водят преговори за коалиция, поставиха си за цел първото място

Ръководството на " Да, България " ще води договаряния за предизборна или следизборна колаиция за парламентарните и локалните избори с " Продължаваме промяната ".В изпратеното от " Да, България " известие до медиите се споделя, че би трябвало да бъдат реализирани петте национални цели на страната. Сред тях са: Приемането в Шенген, влизането в Еврозоната, нулева взаимозависимост на българския енергиен бранш от Русия, осъществяване на Плана за възобновяване и осъществяване на правосъдна промяна. За да може да бъде сбъднат този дневен ред - след изборите би трябвало да се излъчи същинско демократично реформаторско държавно управление, се споделя още в известието. Целта пред двете формции е ясна, безапелационни са водачите им - първо място и цялостно болшинство в 49-ото Народно събрание.

Разговори с „ Продължаваме промяната “ ще стартираме в първия вероятен миг. Няма да бъде обществен развой. Трябва да изберем най-хубавия вид, с цел да реализираме най-много резултат. Ефектът, който целим е първото място, което да ни разреши да наложим своя дневен ред и своята визия за образуване на ръководство на страната. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Обединението сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, което следва да се случи, ще донесе нова вяра на цяла България. Обединението сред Политическа партия и Демократична България е в посока на завършване. Твърдо имам вяра, че ще сме номер 1 и, че идващото държавно управление, което ще бъде препоръчано в 49-я парламент, ще бъде излъчено от тази групировка, добави пък Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР