Ръководството на Бруклин Нетс отново посегна към свободния пазар, за

...
Ръководството на Бруклин Нетс отново посегна към свободния пазар, за
Коментари Харесай

Бруклин намери заместник на Бийзли


Ръководството на Бруклин Нетс още веднъж посегна към свободния пазар, с цел да откри заместител на Майкъл Бийзли за рестарта на сезона в Орландо. “Мрежите” ще могат да разчитат на крилото Джъстин Андерсън, който е притеглен като авариен състезател и ролята му в отбора ще бъде годна единствено за подновяването на акцията в Орландо. След това още веднъж ще стане свободен сътрудник.

OFFICIAL: The Brooklyn Nets have signed guard/forward Justin Anderson as a Substitute Player for the remainder of the 2019-20 NBA season.

Hello, @jusanderson1 pic.twitter.com/qSCvZRM9BK
— Brooklyn Nets (@BrooklynNets) July 18, 2020
Андерсън е 26-годишен, може да играе и като гард, и като крило, а в кариерата си в НБА се е състезавал за тимовете на Далас, Филаделфия, Атланта и още веднъж Бруклин, като с последния отбор подписа 10-дневен контракт при започване на годината. Има 219 дуела в Лигата, в които се регистрира приблизително с по 5.3 точки и 2.5 битки.

 Поредни неприятни вести за Бруклин Нетс През сегашния сезон игра в Джи-Лигата с дъщерния тим на Бруклин - Лонг Айлънд Нетс, където записа междинни индикатори от 20.5 точки и 6.6 битки. От състава на “мрежите” за рестарта отпаднаха Кевин Дюрант, Кайри Ървинг, Спенсър Динуиди, ДиАндре Джордан, Ториън Принс, Уилсън Чандлър, Николас Клакстън, както и Майкъл Бийзли, който се болести с COVID-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР