Ръководството на "Ботев" (Враца) излезе с официална позиция по повод

...
Ръководството на "Ботев" (Враца) излезе с официална позиция по повод
Коментари Харесай

Ботев/Враца/ скочи на съдията за мача със Славия

Ръководството на "Ботев " (Враца) излезе с публична позиция във връзка назначението на Петър Костадинов за основен арбитър на идния мач на отбора против "Славия ".
Ето какво пишат врачани:
"Опитахме да разясняваме с усмивка и възприятие за комизъм съдийството на Георги Кабаков против Берое и това ни донесе санкции. След урока по волейбол на Станислав Ставров против ЦСКА-София не казахме нищо. Назначаването на Петър Костадинов да управлява срещата ни със Славия в събота обаче е прекомерно самоуверен ход от страна на хората, които управляват българското съдийство.
След скандалния мач за Купата на България сред "Етър " и "Славия " той бе осъден. Свири много противоречиво последния ни мач със "Славия ", в който изгони наш футболист изрично незаслужено. Какво се чака да сътвори той в събота? Отлично осъзнавамe тежестта на думите си - в случай че този рефер си разреши още веднъж да бъде основно настоящо лице на терена на стадион "Христо Ботев ", нашият клуб ще премисли до каква степен е значимо да бъде част от професионалния футбол в България.
Не заплашвамe никого, нито искамe да оказвамe напън на българските съдии. "Ботев "/Враца/ е общински тим, част от финансирането му идва от налозите на врачани. Ние влагаме пари, труд и страсти, с цел да участваме в почтено съревнование на високо равнище.
Ако не може да разчитаме на заслужено съдийство, по-добре тези средства да отидат напълно към детския спорт, към битката, леката атлетика или други действия. Там, където можеш да изпитваш наслаждение от играта. А не да се чудим по какъв начин да опазим съдиите от справедливия яд на врачани след следващата им "случайна " неточност против "Ботев "/Враца/ и от горната страна на всичко по-късно да плащаме санкции поради това ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР