Ръководството на Ботев (Пловдив) пуснаха изявление в официалния си сайт

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) пуснаха изявление в официалния си сайт
Коментари Харесай

Ръководството на Ботев с изявление след оставката на Даниел Серехидо

Ръководството на Ботев (Пловдив) пуснаха изказване в формалния си уебсайт във връзка подадената оставка от страна на изпълнителния шеф Даниел Серехидо.

Припомняме, че ден след градското дерби с Локомотив в неделя испанецът разгласи, че напуща " канарчетата " поради противоречие с клубната политика.

Ето какво оповестиха от Ботев (Пд):

" Скъпи последователи,

С оповестеното на 25.09.2021 година " отворено писмо " изпълнителният шеф на Клуба Даниел Серехидо разгласи, че е подал молба до членовете на Съвета на шефовете да бъде освободен от длъжността, която заема все още. В тази връзка желаеме да уверим Ботевистката общественост, че Клубът продължава да се ръководи професионално и ангажирано.

Към сегашния миг господин Серехидо не е подал по надлежния ред молба за освобождението му от заеманата служба на изпълнителен шеф. В случай, че такава молба бъде подадена, тя ще бъде прегледана от Съвета на шефовете, който ще вземе нужните решения за сполучливото бъдещо развиване на Клуба.

Считаме, че въпросите, свързани с ръководството на Клуба, отношението сред обособените членове на Съвета на шефовете, както и връзките сред членовете на Съвета на шефовете и акционерите, са извънредно конфиденциални и не би трябвало да стават обществено притежание. Всяко откриване на конфиденциална информация от страна на ръководителите в Клуба считаме за извънредно непрофесионално и безконтролно държание, което може да аргументи само вреди. Такова държание не може да бъде толерирано.

Клубът постоянно е уведомил и ще продължи да осведоми обществеността за своите решения от голяма важност за неговото бъдещо развиване, незабавно откакто същите бъдат взети по надлежния ред.

Ръководството на ПФК Ботев АД ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР