Ръководството на Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с компанията

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) подписа договор за партньорство с компанията
Коментари Харесай

Ботев с ново партньорство

Ръководството на Ботев (Пловдив) подписа контракт за партньорство с компанията ТЕД БЕД, оповестиха от футболния клуб.

" С повече от 25 години опит на пазара, ТЕД БЕД е водещ производител на кревати, матраци и аксесоари за сън. Мисията на ТЕД е да способства за по-добър живот, създавайки комфорт и уют в най-личното пространство на дома - спалнята. Още от самото си основаване, компанията се оповава на главните 3 постулата - иновативност, ентусиазъм и солидно качество. Комбинацията от жанр, функционалност, качество и резистентност се отразява в цялостния метод на ТЕД- от технологията и процеса на произвеждане, през дизайна, маркетинга и потребителско обслужване.

Mарката е отличена за най-високо качество за матраци на българския пазар от ICERTIAS - интернационална организация за изследване на артикули допълнително от 40 страни по целия свят. За това способства затвореният цикъл на произвеждане, който разрешава висок надзор на качеството, потвърден генезис на материалите и ловко потребление на най-новите и новаторски технологии.

Двата най-полезни и сполучливи марката - TED и Sleep.me, се продават в 22 страни по света. Sleep.me предлага необятна гама от артикули въодушевени от природата. Подборът на верните структури и материали, в композиция с детайли от природата, обезпечава пълностоен сън и подкрепя възобновяване на тялото и мозъка.

През партньорството сред Ботев Пловдив и ТЕД БЕД се осъществя план за замяна на всички остарели и амортизирани матраци на Футболен комплекс " Ботев 1912 " с нови висококачествени такива. Качеството на съня е значителен детайл за физическото здраве, както на професионалните спортисти на Клуба, по този начин и на подрастващите гении от Академията.

Новите матраци са от серията Favourite Nova Orthopedic - ортопедичен матрак, регистриран от Българска организация по медикаментите, който се отличава с най-високо качество, обезпечено от лаборатории LGА, Германия. Създаден с интелигентната технология i-Springs Super Comfort за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт, матракът подкрепя възобновяване след дълъг подготвителен ден.

Клубът показва своите благодарности към ТЕД БЕД за готовността да влагат в младите спортисти на България, в лицето на академията на Ботев. Благодарности и към екипа, изравен зад реализирането на този план, за проявените професионализъм, внимание и позитивизъм ", гласи известието на " канарчетата ".
 Сдружение
Сдружение " ПФК Ботев " зададе няколко значими въпроса за градежа на " Колежа "

Обърнаха се непосредствено към притежателя на строителната фирма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР