Ръководството на Ботев Пловдив осигури пункт за антигенни тестове пред

...
Ръководството на Ботев Пловдив осигури пункт за антигенни тестове пред
Коментари Харесай

Пункт за антигенни тестове в Коматево преди мача на Ботев

Ръководството на Ботев Пловдив обезпечи пункт за антигенни проби пред почитател магазина на клубната база в Коматево преди мача със съименника от Враца. Пунктът ще отвори порти във вторник в 12:00 часа и ще работи до първия съдийски сигнал, а цената на тестванията е 10 лв., прецизираха от управлението. На трибуните ще бъдат допускани само и единствено лица със зелен документ - имунизирани, преболедували COVID-19 или с PCR/Антигенен тест. Зрителите би трябвало да носят със себе си и документ за идентичност.

Двубоят е на следващия ден от 15:00 часа въз основата в Коматево и ще бъде управителен от кърджалията Мустафа Севди Шефкед.

Нападателят Антоан Бароан пропусна последната подготовка преди мача. От управлението не оповестиха повода за отсъствието му. Възможно е таранът да бъде отпратен след края на есенния дял от шампионата, защото досега не оправдава привличането си през лятото.

Цените на пропуските са както следва:

Централна естрада - 10 лв.

Трибуна Юг - 8 лв.

Сектор Гости - 8 лв.

В делничните дни почитател магазинът на клубната база е с работно време от 10:00 до 18:00ч. В деня на мача, от 13:00ч. до началото на срещата, пропуските ще се продават на касата в Коматево.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР