Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с позиция на официалния сайт

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с позиция на официалния сайт
Коментари Харесай

Ботев за бивш футболист и шеф: Такива лица нямат място в нашия дом

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с позиция на формалния уебсайт на клуба по отношение на изявления в обществените мрежи на някогашния футболист, а по-късно и изпълнителен шеф на “канарчетата ” Борислав Димитров, ориентирани против притежателя на " жълто-черните " Антон Зингаревич и митове на клуба.

“ПФК Ботев изрича възмущението си от офанзивата против притежателя, митове и чиновници на Клуба!

Нашият клуб постоянно се е гордял със своите велики футболисти, популяризирали града и клуба в Европа. Футболисти, играли при велики победи над Барселона и Байерн Мюнхен, носили с чест „ жълто-черната “ фланелка. Заради такива митове нашият дом стадион - " Христо Ботев ", постоянно е бил претъпкан и е носил наслада на хиляди пловдивчани.

Не прави чест на Борислав Димитров, който не е постигнал и парченце от триумфите на нашите митове, да се пробва да омаловажи техния труд и принос за клуба. Още повече, че опитът за офанзива е подбуден от комерсиални цели!

Такива лица, които се пробват да натрупат популярност на гърба на клуба, нямат място в нашия дом на бул. Източен 10 ”, пишат пловдивчани на формалния си уебсайт.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР