Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официална декларация по повод

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официална декларация по повод
Коментари Харесай

Ботев : Решението на Венци Стефанов е неморално и в ущърб на футбола!

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с публична декларация във връзка решението на Славия и президентът на " белите " - Венцеслав Стефанов да сложи цена на от 20 лв. на билетите за полуфиналния мач за Купата на България.

 Венци Стефанов: Бултрасите ще си заплащат като попове
Венци Стефанов: Бултрасите ще си заплащат като попове

Славия разгласи цена на билетите от 20 лв. за Купата на България

Публикуваме мнението на " канарчетата " без редакторска интервенция:

" Разочаровани сме от решението на господин Венцеслав Стефанов да дефинира цена от 20 лева на билетите за срещата -реванш от полуфиналите в шампионата за Купа България сред Славия и Ботев.

Можем единствено да гадаем дали задачата на господин Стефанов е Ботев да бъде лишен от поддръжката на своята аудитория или по-скоро разчита на приходите на почитателите от Пловдив, само че сме сигурни в едно - неговото решение е аморално и в ущърб на футбола.

Считаме, че не отива на един от ръководителите в българския футбол да работи за понижаване посещаемостта по трибуните, като дефинира фрапантно по-висока цена на билетите от тази по останалите игрища в страната.

 Славия сложи висока цена на билетите за Купата на България
Славия сложи висока цена на билетите за Купата на България

Вижте какъв брой ще костват входните талони

Опасяваме се също по този начин, че думите и дейностите на господин Стефанов се одобряват като откровена провокация към последователите на Ботев и използваме случая да призовем нашата аудитория да не позволява ескалация на напрежението преди, по време и след края на мача със Славия.

ПФК " Ботев " е потвърдил неведнъж, че не дискриминира последователите на нито един клуб. Винаги сме се отнасяли с почитание към почитателите на нашите съперници, старали сме се и продължаваме да се стараем да осигуряваме допустимо най-големи улеснения за тях, по отношение на изискванията, с които разполагаме на клубната си база.

Така ще продължаваме да работим и отсега нататък, тъй като имаме вяра, че задачата на най-обичания спорт е да забавлява и възпитава неговите фенове.

Съвет на шефовете на ПФК " Ботев " АД ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР