Ръководството на баскетболния Левски публикува декларация, чрез която изразява своето

...
Ръководството на баскетболния Левски публикува декларация, чрез която изразява своето
Коментари Харесай

Ръководството на Левски е разочаровано от поведението на бургаския Черноморец

Ръководството на баскетболния Левски разгласява декларация, посредством която показва своето отчаяние от снощните изявления след полуфинала сред Левски и Черноморец. От Бургаския отбор пробваха да омаловажат триумфа на " сините ", потвърждавайки че те са получи ли помощ от съдиите.
 Васил Евтимов: Финалът ще е сред Левски и ЦСКА, работата е нагласена!
Васил Евтимов: Финалът ще е сред Левски и ЦСКА, работата е нагласена!

" Купата ще я завоюва ЦСКА, колкото и да съм левскар "

" От името на баскетболисти, треньорски щаб и управление на Левски, бихме желали да споделим с вас следното:

Не сме съгласни по този метод да се омаловажава трудът ни, както на играчите, по този начин и на треньорите. Мислим, че всички положихме доста старания, в хода на целия сезон, и макар големите компликации, постигнахме един необикновен триумф с класирането си на край за Купата на България. Смятаме, че нашата игра, нашите качества, нашата работа, са причина Левски на следващия ден да е финалист и да се бори за трофея. Всеки, който твърди противното, по наше мнение демонстрира голямо пренебрежение към баскетбола като игра. Не желаеме да влизаме в полемики, само че държим на почитание към нас и труда, който поставяме всеки ден и знаем, че и противниците го вършат също!

Ние безпределно почитаме тима на Черноморец, старши треньора Васил Евтимов, който също е носил екипа на Левски, и работата в баскетбола в град Бургас. Надяваме се на сходно отношение и призоваваме към взаимно почитание.

Левски постоянно търси аргументите за загубите си в своята игра и показване преди всичко, и в този случай не бихме желали фокусът да се измества върху външни фактори. Няма да се оправдаваме в никакъв случай и желаеме да срещаме сходно отношение от останалите.

Също по този начин бихме желали да обърнем внимание и на БФБаскетбол, към отношението към нашия играч Серхий Павлов, който бе атакуван вербално от представител на управлението на Черноморец, уважавана фигура в нашето общество. Само навременна интервенция на нашия щаб предотврати и физически контакт сред двамата. Серхий Павлов и никой баскетболист, треньор, човек, не заслужава сходно отношение, и бихме желали федерацията и способените органи да извърнат внимание на обстановката.

Надяваме се финалът да стане празник, за нас е чест да сме там и ще оставим за следващ път всичко на терена за успеха!

Бъдете с нас в борбата в петък, 24 март, 19.00 часа в Арена София!

Само Левски! ".
 Президентът на БК Черноморец след загубата от Левски: Цирк! Пускаме митинг и отново нищо - от пусто в празно
Президентът на БК Черноморец след загубата от Левски: Цирк! Пускаме митинг и отново нищо - от пусто в празно

" Като няма съдии, такова ни е съдийството "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР