Ръководството на Барселона ще въведе крути икономически мерки с цел

...
Ръководството на Барселона ще въведе крути икономически мерки с цел
Коментари Харесай

Барселона въвежда крути мерки, за да си върне Меси

Ръководството на Барселона ще вкара крути стопански ограничения за понижаване на разноските, с цел да си подсигури нужните средства за връщането на суперзвездата Лионел Меси от Пари Сен Жермен. Предполага се, че първото перо по стесняване на бюджета, което каталунските босовете ще подхващат, е да понижат заплатите на футболистите.

През зимния трансферен прозорец Барселона нямаше опция да пазарят играчи, а огромната им цел през лятото е да връщането на Меси, на който ще бъде препоръчан едногодишен контракт. Задачата по покриването на заплатата на международния първенец обаче е прекомерно комплицирана.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Според Relevo възнагражденията на всички футболисти ще бъдат понижени с 15%, с цел да не се надвишава тавана по разпоредбите на Ла Лига. Във вчерашния 7 април (петък) италианският публицист Фабрицио Романо написа в профила си в Туитър, че от клуба са подготвени да предложат годишна заплата от 400 милиона евро на спечелилия от Мондиал 2022 в Катар.

Не е ясно обаче дали Барселона ще може да си разреши сходен натруфен входящ трансфер, тъй като каталунците са упрекнати в корупционна скица и в случай че бъде потвърдена виновността им, те ще бъдат осъдени тежко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР