Ръководството на Барселона се събра на спешна среща, на която

...
Ръководството на Барселона се събра на спешна среща, на която
Коментари Харесай

Спешна среща на Камп Ноу - мач може и да няма

Ръководството на Барселона се събра на незабавна среща, на която ще се разисква дали днешният мач против Лас Палмас (17:15 часа) да не бъде отсрочен, написа Sport. От сутринта в Каталуня тече референдум за разединение на региона, само че полицията прави всичко по силите си да го провали, като не позволява жителите да гласоподават. Има информации за най-малко 38 ранени в конфликтите с органите на реда, които са спрели достъпа до местата за гласоподаване.

Президентът на футболния клуб Джосеп Мария Бартомеу упорства за гаранции за ред и сигурност около срещата на “Камп Ноу”. В тази връзка той чака да получи нужната информация от полицията в града. Логично е да се чака, че стадионът ще бъде цялостен не толкоз поради самия дуел, колкото като израз на взаимност измежду локалните жители.

Всички са решени да гласоподават и се пробват да пробият полицейските кордони, след което пък възнамеряват да посетят мача. Нестабилната конюнктура обаче основава предпоставки за проблеми и в тази връзка в този момент няма гаранции, че мач ще има.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР