Ръководството на българския шампион обяви организацията и мерките за сигурност

...
Ръководството на българския шампион обяви организацията и мерките за сигурност
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Торпедо

Ръководството на българския първенец разгласи организацията и ограниченията за сигурност преди срещата-реванш от плейофния кръг на Лига Европа сред Лудогорец и Торпедо (Кутаиси). " ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн мача от плейофа на Лига Европа против Торпедо (Кутаиси) в четвъртък (30 август) от 20,00 ч., че същия ден стадион „ Лудогорец Арена “ отваря порти в 18,00 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на мача от 10,30 ч. ще работят касите на улица " Васил Левски ". Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде прекратена 15 минути преди началото на дуела - в 19,45 ч.
Влизането на стадиона става чрез турникети, поради което клубът приканва последователите да дойдат на стадиона по-рано и да съблюдават напътствията на полицията и стюардите.

ПФК Лудогорец припомня, че съгласно новия закон за футболното безчинство всички почитатели са задължени да носят със себе си документ за идентичност.

Млолетните и малолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнена от него декларация.

Клубът оповестява, че на " Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани ", пишат орлите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР