Ръководството на Арсенал обяви официално, че се разделя с разкъсвания

...
Ръководството на Арсенал обяви официално, че се разделя с разкъсвания
Коментари Харесай

Виляреал подава ръка на контузил се срещу Лудогорец играч на Арсенал

Ръководството на Арсенал разгласи публично, че се разделя с разкъсвания от травми Санти Касорла. Халфът на "артилеристите " претърпява същински призрачен сън, откакто преди 18 месеца получи контузия в мача против Лудогорец от Шампионската лига.

18 месеца след кошмара с Лудогорец, той отново е тук!

В един миг кракът му беше пред ампутация, след това никой не му даваше вяра, че ще играе още веднъж, преди в последна сметка упоритостта и любовта му към играта да оказват помощ да преодолее всички проблеми.

В началото на месеца Касорла най-сетне възобнови пълноценни тренировки със своите съотборници в Арсенал. Днес обаче управлението на "артилеристите " публично разгласи раздялата си с полузащитника, чийто договор изтича на 30 юни.Новината бе обявена от изпълнителния шеф на Арсенал - Иван Газидис.

Ас на Арсенал се притеснява, че е изиграл последния си мач за клуба

Бившиятиграч на Виляреал и сегашен дипломат Маркос Сена пък разкри, че Касорла към този момент води договаряния с "жълтата подводница " и е допустимо да се завърне в отбора от идващия сезон.

"Много бих желал да мога да потвърдя тази вест. За момента обаче мога да кажа само, че водим договаряния и сме много напреднали. Надявам се скоро Санти Касорла да се върне във Виляреал. Той ще изкара къс интервал с нас през лятото, след което може да го вземем като свободен сътрудник ", споделя Сена.

Санти Касорла тренира с родния си клуб

Касорла бе част от Виляреал в интервала от 2007 до 2011 година. В Арсенал пък Касорла дойде от Малага през 2012 година. Той има на сметката си общо 29 гола в 180 мача по време на престоя си на "Емирейтс ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР