Ръководството на английския Арсенал се опасява, че френските звезди на

...
Ръководството на английския Арсенал се опасява, че френските звезди на
Коментари Харесай

Лаказет и Обамеянг не подписват нови договори заради треньора

Ръководството на британския Арсенал се притеснява, че френските звезди на отбора Александър Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг не подписват нови контракти и търсят разновидности да изоставен поради мениджъра Унай Емери, твърди " Дейли Мейл ". Двамата изчакват да видят дали Емери ще води Арсенал и през идващия сезон.

Някои от футболистите на Арсенал имат съществени подозрения по отношение на методите на испанския експерт. Много футболисти го назовават " прекомерно закостенял " и се притесняват, че философията му ще коства влизане в Шампионската лига през идващия сезон.

" Lacazette looked so depressed after scoring that goal. Man knew that he just saved Emerys job. "

Arsenal fans have lost their sh*t after today's home draw and Twitter has erupted... https://t.co/vaikNbHnvu
— SPORTbible (@sportbible) November 23, 2019
Именно неразбираемата вероятност за присъединяване в най-престижния клубен шампионат за момента стопира Лаказет и Обамеянг да подпишат нови контракти. Двамата са натоварили сътрудниците си да проучат кои от водещите тимове на континента биха ги заели. " Дейли Мейл " твърди, че и други футболисти на Арсенал ще съобразят продължаването на договорите си с бъдещето на Емери.

В момента артилеристите са на 8-о място във Висшата лига с 18 точки, като изостоват на осем точки от четвъртия в класирането Челси. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР