Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта съобщава,

...
Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта съобщава,
Коментари Харесай

Ексклузивно: Гигант стана генерален спонсор на Левски, отборът ще се казва Лукойл Левски

Ръководството на Агенцията за мениджмънт и реклама в спорта оповестява, че от началото на 2018 година влиза в действие контракт за генерално спонсорство сред Баскетболен клуб „ Левски 2014” и „ ЛУКОЙЛ-България” ЕООД, чиято цел е по-нататъшното развиване и поддържане на високопрофесионално равнище на българския клубен и народен баскетбол.

Според постигнатите договорености, марката ЛУКОЙЛ ще участва в името на тима, в залата, формалните и подготвителните екипи на баскетболистите, както и на други рекламни позиции и артикули. Старши треньор на тима остава Константин Папазов, а един от най-успешните български баскетболисти – Тодор Стойков – поема президентския пост в клуба.

„ ЛУКОЙЛ-България” продължава поддръжката си и за детско-юношеската школа и представителния състав на най-успешния български баскетболен клуб - „ Академик”, без марката да участва в названието на клуба. Административните отговорности по спортно-техническата подготовка на децата, младежите и мъжкия състав на „ Академик” са предоставени на легендата Петко Маринов, чиито дълготраен опит и познания ще обезпечат последователност сред баскетболните генерации и почтена млада промяна играчи. Старши треньор на представителния състав на „ Академик” остава Георги Давидов.
 Левски 2014 - Лукойл Академик @@@
Повече детайлности по тематиката ще бъдат показани на специфична конференция, за датата и мястото на която ще ви осведомяваме в допълнение.

Изпълнителен шеф на АМРС

Сашо Везенков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР